Een geweldige sauna op maat gemaakt

logo

Sauna op maatIn mijn nieuwe huis had ik een hele grote kelder. Een van mijn wensen was om de kelder om te toveren tot een wellness ruimte. Voor de wellness ruimte had ik een aantal wilde ideeën, zoals het laten plaatsen van een sauna op maat. Het leek mij wel een goed idee om een professioneel bedrijf te zoeken voor het maken van de sauna.

Mooie sauna

Een van de bedrijven die ik heb benaderd voor de sauna op maat was Bodyfit. Het bedrijf had een aantal mooie foto’s op de website en daardoor was ik helemaal enthousiast geworden. Zelf had ik een idee voor in mijn kelder, maar ik wilde toch dat iemand met verstand meedacht.

Met een specialist van Bodyfit heb ik een afspraak gemaakt bij mij thuis om te kijken naar de ruimte. Tijdens de afspraak hebben wij het een en ander besproken. Er waren een aantal technische dingen die eerst geregeld moesten worden, maar de specialist had een geweldig idee.

SaunaVia de mail heb ik een aantal tekeningen ontvangen en ik was heel erg blij met het design. Een week later is het team van Bodyfit begonnen met het installeren van de sauna die op maat is gemaakt.

Het duurde wel even voordat de sauna klaar was, maar alles moest heel precies geplaatst worden, zodat de warme lucht niet zomaar ontsnapt.

Toen de sauna klaar was mocht ik een kijkje nemen. Met het resultaat ben ik heel erg tevreden en het ziet er zelfs mooier uit in het echt dan op de foto!